PREDAVANJE VESNE FORŠTNERIČ: ANTROPOZOFSKA MEDICINA IN ČLOVEK PO SEDEMLETJIH (v okviru projekta GARTLC)

Pozdravljeni, 

vabljeni na spletno predavanje
ANTROPOZOFSKA MEDICINA IN ČLOVEK PO SEDEMLETJIH.

PREDAVATELJICA: Vesna Forštnerič Lesjak, magistra farmacije s specializacijo iz antropozofske farmacije (Nemčija) in naravoslovja po Goethe-ju (Švica).

KDAJ: v torek,16. 3. 2021, ob18h
KOTIZACIJA: za udeležence brezplačno
PRIJAVA (klikni na povezavo):  https://forms.gle/zZ2FtTCGZfQWbPPu5

VSEBINA PREDAVANJA:
Antropozofsko razumevanje človeka ponuja številne odgovore in napotke, kako krepiti njegovo zdravje. Kadar človeka gledamo zares celostno, se odprejo številne dimenzije virov zdravja. V predavanju se naučimo človeka gledati v prostoru, torej v njegovih tridelnih funkcionalnih sistemih, ter v času, kako se njegove ovojnice razvijajo tekom sedemletij življenja in kako ga lahko na celosten način krepimo tekom teh sprememb. Te vire zdravja tako lažje razumemo in jih uporabimo v vsakdanjem življenju.

– Prijavljeni boste na svoj e-naslov eno uro pred predavanjem dobili geslo za vstop v spletno predavalnico.
– Nameščanje programa ZOOM  ni potrebno.
– Ob času za predavanje boste le kliknili na prejeto geslo (op.če še imate velik strah pred tovrstnim delom na računalniku, predlagam,da si za pogum za vstop dobite veščega pomočnika).
To je vse, kar morate narediti, da se v torek lahko dobimo skupaj, v odlični družbi naše predavateljice.

Prisrčno vabljeni,
Društvo Ajda Vrzdenec

Vesna Forštnerič Lesjak je vodja Sekcije za antropozofsko medicino Slovenije pod okriljem Naravoslovno-izobraževalnega društva “Sapientia” ter mednarodna mentorica raziskovalnim projektom iz področja naravoslovja. Tudi članica kolektiva Vrhovne naravoslovne sekcije v Dornachu. Lastnica biodinamične kmetije in proizvajalka lastnih ekoloških produktov.

Foto:Pixabay