PREDAVANJE VESNE FORŠTNERIČ, ANTROPOZOFSKA MEDICINA: DORONI ZA DIHALA (v okviru projekta GARTLC)

Pozdravljeni,

vabljeni na spletno predavanje

ANTROPOZOFSKA MEDICINA: DORONI ZA DIHALA.

PREDAVATELJICA: Vesna Forštnerič Lesjak, magistra farmacije s specializacijo iz antropozofske farmacije (Nemčija) in naravoslovja po Goethe-ju (Švica).

KDAJ: v torek,9. 11. 2021, ob18h (zaključek do 20h)
KOTIZACIJA: za udeležence brezplačno
OBVEZNA JE PRIJAVA najkasneje do ponedeljka, 8.11. do 23:55 (klikni na povezavo desno): https://forms.gle/DJy9wvXUJ23KAi198

VSEBINA PREDAVANJA:

Na predavanju se bomo posvetili aktualni temi – našim DIHALOM. Naša dihala so trenutno precej na udaru in antropozofska medicina nam lahko pomaga jih zaščititi, okrepiti in v primeru obolenja tudi pozdraviti ali zdravljenje vsaj podpreti.

Na kratko bomo ponovili potrebne osnove za razumevanje delovanja človeškega organizma ter spoznali antropozofska zdravila za dihala univerzalne narave, namenjena širši populaciji ljudi, ki jih je dr. Rudolf Steiner poimenoval “doroni” ali “darila”.

Prijavljeni boste na svoj e-naslov v torek, eno uro pred predavanjem dobili geslo za vstop v spletno predavalnico.
Nameščanje programa Jitsi ni potrebno.
Prosim za pravočasno prijavo – 15 minut pred začetkom predavanja.
To je vse, kar morate narediti, da se v torek lahko dobimo skupaj, v odlični družbi naše predavateljice.

Vesna Forštnerič Lesjak je vodja Sekcije za antropozofsko medicino Slovenije pod okriljem Naravoslovno-izobraževalnega društva “Sapientia” ter mednarodna mentorica raziskovalnim projektom iz področja naravoslovja. Tudi članica kolektiva Vrhovne naravoslovne sekcije v Dornachu. Lastnica biodinamične kmetije in proizvajalka lastnih ekoloških produktov.

Prisrčno vabljeni,

Društvo Ajda Vrzdenec


Foto: Pixabay