KORAK NAPREJ, STOPNICO VIŠJE: ŠTUDIJSKO BRANJE ANTROPOZOFSKIH DEL

Člane društva, člane ostalih društev za biodinamiko v Sloveniji in vse zainteresirane prijatelje antropozofije

VABIMO K UDELEŽBI
v soboto, 23. oktobra 2021 ob 18. uri

se ponovno srečamo v virtualni sobi na študijskih branjih antropozofskih del.

V letošnjem “študijskem” letu bomo brali tista predavanja Rudolfa Steinerja, ki zadevajo velike praznike leta – začeli bomo z Mihelovim, potem pa nadaljevali z Božičem, Veliko nočjo in Janezovim. Tako bomo skupaj poglabljali svoje razumevanje ritma letnih časov, obenem pa odkrivali, zakaj izvajamo določena dela na zemlji natanko ob tistem času. Kot se zavedamo, duhovne resničnosti niso ločene od snovnega sveta, ampak se v njem izražajo.

Študijsko gradivo prevaja naša članica Irena Dobnikar, hvala ji za idejo in srčno izvedbo. Za študijsko gradivo, predavanje Rudolfa Steinerja: MIHAELOV IMPULZ IN SKRIVNOST GOLGOTE Prvo predavanje (Stuttgart, 18.maj 1913), nam pišite, v koliko ga niste prejeli na e-mail.

Ne pozabite na branja iz Antropozofskega koledarja duš. Izrek za aktualni teden vam bom pripravila in prikazala na srečanju.

Zaključili bomo med 20.00 in 20.30.

Za povezavo v srečanje se, prosim, prijavi tule (pazi na točen in popoln zapis svojega e- naslova): https://forms.gle/mNDFpM22ZqFEDTdW8 Povezavo bo Bojana, prijavljenim poslala v soboto dopoldan.

Prisrčno povabljeni!

“Sveta ne bomo spremenili.
Lahko pa spremenimo sebe.
In to je zahtevna naloga.
Da bi res napredovali proti cilju, si moramo vzeti čas in pokazati veliko vztrajnosti in volje.
In slediti pravemu mojstru.”
(Vir: Meta Vrhunc)

foto: pixabay