DORONI ZA SRCE – univerzalna antropozofska zdravila za srce

Vir ilustracije: Pinterest

Pozdravljeni,

serijo 10 brezplačnih predavanj od januarja do aprila 2022 na teme iz biodinamike in antropozofije (razpored najdete v društvenih obvestilih Božič 2021) začenjamo s temo iz antropozofske medicine:


DORONI ZA SRCE – univerzalna antropozofska zdravila za srce.

PREDAVATELJICA: Vesna Forštnerič Lesjak, magistra farmacije s specializacijo iz antropozofske farmacije (Nemčija) in naravoslovja po Goethe-ju (Švica).

KDAJ: v torek, 4. 1. 2022, ob18h (zaključek do 20h)
KOTIZACIJA: za udeležence brezplačno
OBVEZNA JE PRIJAVA najkasneje do ponedeljka, 3. januarja do 22h (klikni na povezavo desno): https://forms.gle/uYhos6oXTLmxFxQY9

VSEBINA PREDAVANJA:
Dr. Rudolf Steiner je še za časa svojega življenja oblikoval t.i. tipična zdravila, ki jih je poimenoval “DORONI”, kar v prevodu pomeni “darila”. Gre za posebne zdravilne kompozicije, primerne za tipične bolezni ali nagnjenosti k tipičnim boleznim današnjega časa. Doroni so še danes dostopni na tržišču, nam najbližje na lekarniških policah v Avstriji, kar je tudi samo zase veliko “darilo”. Na predavanju bomo tokrat obravnavali dorone za srce – njihovo sestavo, lastnosti teh sestavin in posebnost kompozicij zaradi specifičnih farmacevtskih procesov ter za katere bolezni in stanja so indicirani.

Prijavljeni boste na svoj e-naslov v torek, eno uro pred predavanjem dobili geslo za vstop v spletno predavalnico.
Nameščanje programa Jitsi ni potrebno, samo kliknite na poslano povezavo.
Prosimo za pravočasno prijavo – 15 minut pred začetkom predavanja.

Vesna Forštnerič Lesjak je vodja Sekcije za antropozofsko medicino Slovenije pod okriljem Naravoslovno-izobraževalnega društva “Sapientia” ter mednarodna mentorica raziskovalnim projektom iz področja naravoslovja. Tudi članica kolektiva Vrhovne naravoslovne sekcije v Dornachu. Lastnica biodinamične kmetije in proizvajalka lastnih ekoloških produktov.

Prisrčno vabljeni,
Društvo Ajda Vrzdenec