BRALNO-ŠTUDIJSKA SKUPINA: “KAKO DOSEČI SPOZNANJA VIŠJIH SVETOV”

VABILO k bralno-študijski skupini

“Kako doseči spoznanja višjih svetov”

Temeljito bomo prebrali in predelali vsak odstavek ter skupaj vadili vaje, opisane v knjigi in drugi Steinerjevi literaturi. Vabljeni ste vsi, ki se zmorete zavezati resnemu študiju antropozofije, ne glede na to, ali ste začetnik ali poznavalec.

Naša branja bodo potekala preko digitalnega medija (Jitsi program) vsak drug četrtek (torej na 14 dni) s pričetkom ob 19. uri in bodo trajala uro in pol. Prvo srečanje bo v četrtek, 20.1.2022. Povezavo bom poslala na mail pol ure pred začetkom srečanja (programa ni potrebno naložiti).

Srečanja so zastavljena v sklopu po 10 srečanj. Prispevek za 10 srečanj je 50 € za člane društva Sapientia in Sekcije za antropozofsko medicino Slovenije, za vse ostale 80 €. Če ima kdo finančno stisko, pa bi rad sodeloval, naj me kontaktira.

Prijave sprejemam na mail: vesna.fo…@gmail.com, najkasneje do 13.1.2022. Do takrat naj se poravna tudi prispevek na TRR društva, kar se bo štelo kot potrditev prijave:
Društvo “Sapientia”
Hvaletinci 2, 2255 Vitomarci
TRR: SI56042020002159448, Nova KBM
Namen: Prispevek za bralna srečanja + ime in priimek prijavljene osebe

Za branje je potrebno imeti svoj izvod knjige. To knjigo imamo prevedeno v slovenščino (prevod Samo Simčič, založba Meta Vrhunc), lahko jo naročite tudi direktno pri meni (cena je 28,00 eur + pošiljanje). Do prvega srečanja imejte knjigo priskrbljeno.

20.1. začnemo s prvim uradnim srečanjem. Naredila bom kratek uvod in podala nekaj osnovnih navodil, potem pa se kar lotimo branja.

Prosila bi, če vabilo razpošljete članom in prijateljem, saj me je pri našem zadnjem bralnem krogu Teozofije marsikdo pocukal za rokav, da bi z veseljem sodeloval, če bi pravi čas prejel vabilo.

Vse lepo in se vidimo,
vaša Vesna Forštnerič Lesjak

Foto: Pixabay